Sposób przygotowania:
Żółtko oddzielić od białka. Żółtko utrzeć mikserem z erytrolem, dodać ser, jogurt i budyń w proszku. Całość zmiksować. Białko ubić na sztywną pianę z odrobiną soli. Wymieszać masę serową z pianą z białek i dodać rodzynki, aromat oraz skórkę pomarańczową. Masę serową przełożyć do papilotek sylikonowych i piec w piekarniku w 180 stopniach około 20-30 minut.
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Polecam poradnię dobry dietetyk w Grójcu,miła ,fachowa porada,posiłki proste w przygotowaniu.Dieta ułożone indywidualnie pod smaki pacjenta.Jestem pod wielkim wrażeniem P. Kasi fantastyczny młody fachowiec kocha to co robi.Dwa tygodnie bez głodówki, wyrzeczeń 1.8kg.mniej.
07.11.2016
Twój komentarz