Sposób przygotowania:
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Jajo ugotować na twardo. Śledzie wypłukać i pokroić na kawałki, następnie skropić sokiem z cytryny, wymieszać z drobno posiekaną cebulą, doprawić świeżo zmielonym pieprzem i wyłożyć na dno salaterki. Ziemniaki obrać
i pokroić w kosteczkę, wyłożyć na śledzie. Następnie dodać pokrojone w kosteczkę ogórki kiszone, a na końcu starte buraki. Całość posmarować sosem jogurtowym z jogurtu, musztardy, soli i pieprzu. Wierzch posypać drobno posiekanym jajkiem oraz startym lub drobniutko posiekanym serem żółtym.
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Serdecznie polecam, schudłam już 15 kg, a myślałam, że już nigdy mi się nie uda schudnąć ani kilograma, tyle razy wcześniej próbowałam... Teraz wierzę, że jeszcze pozbędę się mojej nadwagi.
Twój komentarz