Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić). Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż stwardnieją (około godziny).
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Bardzo dziękuję Pani Kasi za pomoc. Miałam schudnąć do lata 6kg, jest kwiecień , a tu 7 kg na minusie. Mega profesjonalizm i serdeczne podejście do tak trudnego tematu, jakim jest odchudzanie! Bardzo, ale to na prawdę BARDZO polecam, jest profesjonalistką w każdym ...
05.03.2018
Twój komentarz